+31 (0)294 257 989 info@gerliko.nl

Wat we doen

Gerliko Staalconstructie

Gerliko Staalconstructie bouwt en installeert staalconstructies voor gebouwen, staalconstructiedelen zoals THQ-liggers en trappen en hekwerken.
Daarnaast produceert Gerliko Staalconstructies staalconstructies voor de industrie, zoals bordessen en trappen voor machines, en installaties ten behoeve van industriële processen.
Gerliko is thuis in het uitvoeren van complexe constructiewerkzaamheden zonder de continuïteit van productieprocessen te storen en waarbij aan extreem hoge standaarden wordt voldaan.

Gerliko beschikt over een modern uitgeruste en ruime constructiehal en een gekwalificeerd team van engineers, constructeurs en lassers.
Vanuit het kantoor bereidt de afdeling engineering alle projecten voor. Zij maken eerst vanuit het bestek een hoofdberekening van de gevraagde constructies. Daarna volgen de detailberekeningen, waarmee het constructieteam aan de slag kan.
Naast constructie in Nijkerk vindt ook (pre)fabricage op andere vestigingen van Gerliko plaats.

Totaalbouw

Naast specifiek constructiewerk neemt Gerliko Staalconstructie ook de totaalbouw van projecten voor haar rekening. Dat varieert van bedrijfshallen tot complexe industriële constructies die volledig door Gerliko ontworpen, gebouwd, geconserveerd en geplaatst worden.

Certificering

Aan iedere staalconstructie worden eisen gesteld. De sterkte van staal en van de constructie zijn mede bepalend voor de draagkracht van een bouwwerk.
Gerliko Staalconstructie is gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm, de Europese norm voor staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen.
Gerliko is VCA gecertificeerd en werkt altijd volgens de strengste veiligheidsnormen.

Gerliko Wapeningsstaal

Perfecte vloer

Een vloer waarop dag in dag uit gereden wordt met interne transportmiddelen moet uitermate strak, vlak en slijtvast zijn.
Lees meer >>

Planning

Grote bouwprojecten vragen om een gedegen planning en voorbereiding.
Lees meer >>

Machinepark

Onze vestiging in Nederhorst den Berg beschikt over een ruime productiehal met voldoende opslagmogelijkheid. Hier staat een moderne computergestuurde buigcentrale met een buig/knipstraat en twee beugelbuigers.
Lees meer >>

Kleinschalige projecten

Regionale aannemers kunnen voor hun bouwprojecten bij ons terecht voor prefab bewapening.
Lees meer >>